Eigenaren

 

Bent u in het bezit van een woning of bent u van plan een woning te kopen in de regio Costa Blanca? Dan kunnen wij misschien iets voor u betekenen. Sommige mensen kopen een woning aan de Costa Blanca om er zelf, met familie en vrienden, van te genieten en verhuren de woning niet. Anderen verhuren de woning, tussen de eigen bezoeken door, aan vakantiegangers om op die manier de kosten van de woning enigszins te dragen en om de woning zoveel mogelijk bewoond te houden zodat regelmatig schoonmaak en onderhoud voorkomen dat er verval optreedt. U kunt in het laatste geval natuurlijk zelf de verhuur van de woning regelen. U kunt de verhuur ook door ons laten regelen uit uw naam. Dit betekent dat wij huurders voor u zoeken en alle administratieve handelingen voor u doen zoals huurovereenkomst, huurvoorwaarden, bevestigingen en facturering. Het gaat hierbij dan alleen om vakantie verhuur en eventueel verhuur aan overwinteraars voor maximaal 6 maanden.

Informeert u eerst even bij uw gestor of u een vergunning nodig heeft voor de verhuur van de woning.

 

Website

 

Uw woning wordt op onze website geplaatst en op onze partner websites waardoor de kans op huurders toeneemt. Wij richten ons daarbij alleen op de Nederlandstalige markt. U betaalt helemaal niets voor plaatsing op de websites en u hoeft ook geen langdurige overeenkomst met ons aan te gaan. Pas wanneer wij een verhuur voor u regelen rekenen wij een kleine commissie.

 

Wanneer u een periode zelf gebruik maakt van de woning of wanneer u zelf huurders heeft gevonden kunt u deze gewoon zelf in het reserveringssysteem plaatsen. Wanneer wij een aanvraag van een klant krijgen ontvangt u automatisch een mail en kunt u aangeven of de gevraagde periode echt vrij is en of u akkoord gaat met de verhuur.