Hoe werkt het

 

Op de beginpagina ziet u alle huisjes in één lijst willekeurig onder elkaar. Klikt u op “meer info” of op de titel van een huisje dan verschijnt een specifieke pagina met alle bekende informatie over het vakantiehuis.

 

Een geschikt vakantiehuisje

 

Mocht u een leuk huis vinden dan kunt u in of onder de kalender de periode aangeven en wordt u vrijblijvend een totaalprijs geboden onderaan de pagina. Deze totaalprijs bestaat uit de huursom voor de gekozen periode en het aantal aangegeven personen inclusief de aangevinkte onderdelen in het tweede blok van de berekening. U kunt op deze pagina meteen online een aanvraag voor de gekozen periode doen. Dit is een veilige pagina en met uw gegevens wordt vertrouwelijk omgegaan. Nadat wij de goedkeuring hebben van de eigenaar sturen we u een bevestiging in de vorm van een factuur en we sturen u tevens de huurvoorwaarden.

 

De borg

 

De borg wordt samen met de huur betaald aan de eigenaar van de woning. Na vertrek doen wij een controle en geven het resultaat door aan de eigenaar. Wanneer alles in orde is stort de eigenaar de borg aan u terug. Dit wordt gedaan binnen drie weken na vertrek.